Το κυκλάμινο πάει στα βουνά...
Η Κατερίνα ξέρει που θα βρει φίλους και γνωστούς, όπως ξέρετε κι εσείς που θα βρείτε εκείνη. Βουνό με βουνό δεν σμίγει!
Σας ευχαριστώ όλους σας! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Ψυχοκόρη; Γιατί όχι;

Ο Ψυχογιός είναι ο μόνος εκδοτικός οίκος που με θυμάται ακόμα και στην γιορτή μου!
Είναι δυνατόν να μην βγάλω ντελάλη;
*****

Αγαπητοί αναγνώστες,
Φέτος κλείνουμε 30 χρόνια στο χώρο των Εκδόσεων και υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με ανανεωμένη διάθεση για βιβλιοφιλικές αποδράσεις από την καθημερινότητα και νέες λογοτεχνικές περιπέτειες.

Διαβάστε πρώτοι τα νέα βιβλία που κυκλοφόρησαν αυτόν το μήνα και πάρτε μια γεύση της υπόθεσης μέσα από τα αποσπάσματα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του κάθε τίτλου! Μοιραστείτε τις κριτικές σας μαζί μας αλλά και με τους συγγραφείς μας, και γράψτε μας τις απόψεις σας στα blogs των συγγραφέων μας, στο forum μας, ή ελάτε σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας ή στη 2η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου.
Τέλος, λάβετε μέρος στην Ηλεκτρονική Λέσχη Ανάγνωσης που αυτές τις ημέρες διαβάζει το βιβλίο TAXI της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου (η συζήτηση θα αρχίσει στις 5 Φεβρουαρίου)!
Από αυτόν το μήνα, θα σας συστήνουμε κάποιον από την ομάδα μας, καθώς και κάποιο στέλεχος βιβλιοπωλείου, που θα σας προτείνουν προσωπικά το βιβλίο του μήνα και το αγαπημένο του/της βιβλίο από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ αντίστοιχα!


Παράλληλα, ανακοινώνουμε με χαρά το Βραβείο των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ που θα χορηγηθεί μέσω του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.
Το βραβείο απονέμεται σε εκπαιδευτικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που δείχνει έμπρακτα και αποτελεσματικά το ενδιαφέρον του για τη Νεανική Λογοτεχνία, κυρίως με την ίδρυση και τη λειτουργία βιβλιοθήκης και την υποστήριξη άλλων συναφών δραστηριοτήτων.
Έπαθλο: 600 ευρώ και βιβλία αξίας 500 ευρώ.
Μην ξεχάσετε τις παγκόσμιες ημέρες που αντιστοιχούν στον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, σαν ευκαιρία για να διαβάσετε αξιόλογα βιβλία με σχετικό περιεχόμενο:

27/1: Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος
7/02: Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο
8/02: Παγκόσμια Ημέρα Γάμου
14/02: Γιορτή των Ερωτευμένων
21/02: Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας
22/02: Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης

Σας αποχαιρετούμε με συνεντεύξεις και νέα videos.
Ο ΜΑΝΤΗΣ ΤΟΥ SITE, ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΩΡΩΝ και όλοι εμείς από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας ευχόμαστε καλές αναγνώσεις!
Φιλικά,
Κλειώ Ζαχαριάδη